Nieuws

Samenwerking Weda Holland en Univar

Weda Holland en Univar Zwijndrecht gaan samenwerken op het gebied van zuren en logen voor de varkenshouderij. Ze bundelen hun krachten op de Nederlandse en Belgische markt.

Weda Holland

Weda Holland  is voornamelijk bekend als exclusief importeur van Weda- installaties voor de varkenshouderij in Nederland en België. Het bedrijf levert al jaren totaaloplossingen voor voersystemen, zoals droogvoer, brijvoer en biggenmelk. Weda Holland biedt de oplossing voor het vermalen en/of transporteren van zowel droge als natte producten.

Univar

Univar is een speler op het gebied van zuren en andere specialistische chemicaliën en telt ongeveer 7.000 medewerkers. Het concern is actief in meer dan 100 landen. Begin dit jaar heeft Univar onder andere Quaron uit Zwijndrecht overgenomen. Univar Zwijndrecht NV – Feed division heeft een groeiende klantenkring in de varkenshouderij. “Vooral de droge en vloeibare zuren, die gebruikt worden voor de conservering van brijvoer, aanzuren van het drinkwater en voor het inkuilen van de CCM, zijn snel populair geworden”, aldus Univar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.