Uit het bedrijfsleven

Wormwielkasten in Atex-uitvoering

Asian Drives brengt sinds kort haar universele, kubusvormige wormwielkasten in Atex-uitvoering op de markt. Deze kasten, die op diverse wijzen kunnen worden gemonteerd, zijn geschikt zijn voor toepassing in doorvalsluizen, lopende banden, transportbanen, klepbedieningen en algemene machine-apparatuur, die opgesteld staat in explosiegevaarlijke omgevingen.

Uitvoeringen

De modellen zijn te verkrijgen in de bouwgroottes 25, 30, 40, 50, 63, 75, 90, 110, 130 en 150. De overbrengingsverhoudingen van deze universele wormwielkasten variëren van 7 tot 10.000 en afhankelijk van het gekozen model bedraagt het maximale koppel ruim 2.000 Nm. Deze universele CE-gekeurde wormwielkasten in Atex-uitvoering zijn in elke bouwgrootte te verkrijgen in vier verschillende uitvoeringen, te weten met motoraansluiting, met volle ingaande as, met een tweede aseinde of met motoraansluiting en een tweede aseinde, in een RAL-kleur naar keuze. Vermeldenswaardig is dat alle modellen geschikt zijn voor de gaszones 1 en 2 en de stofzones 21 en 22. Ook zijn de motorreductoren leverbaar in diverse temperatuurklassen, onder andere T3 en T4.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.