Nieuws

Vijf nieuwe Chinese bedrijven, waaronder twee mengvoederbedrijven, zijn GMP+ gecertificeerd afgelopen maand. Het totale aantal GMP+ gecertificeerde bedrijven in China is daarmee toegenomen naar 341.

Mengvoerproducenten

Drie van de vijf nieuwe GMP +-gecertificeerde bedrijven leveren voersingrediënten. Twee bedrijven zijn producenten van voormengsels en mengvoeders, een daarvan is gevestigd in Inner Mongolië en een in de omgeving van Beijing. Deze bedrijven maken deel uit van de Beijing Jiuzhoudadi Bio – Tech Group Co, Ltd Deze twee bedrijven zijn de eerste mengvoerproducenten in China met een GMP +-certificaat.

Voederveiligheid

Volgens Han van Jiuzhoudadi is veilig diervoeder de basis voor veilig voedsel. “Om een GMP + gecertificeerd bedrijf te zijn helpt ons bedrijf om een betere controle op de voederveiligheid en -kwaliteit te hebben, zodat wij een bijdrage kunnen leveren aan de voedselveiligheid. Het uitvoeren van de dagelijkse praktijk, strikt volgens het GMP + FSA scheme, kan ons helpen om elke procedure beter te standaardiseren tijdens het gehele productieproces en een hoge kwaliteit te waarborgen. Het kan helpen om meer vertrouwen te geven aan onze klanten en ook onze klanten hebben voordeel van onze kwalitatief hoogwaardige producten.” Jiuzhoudadi is ervan overtuigd dat deelname aan de GMP + FSA regeling de concurrentiekracht in de voerindustrie helpt te verbeteren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.