Nieuws
Ook op het voetbalveld laat Fakkert Diervoeders zien dat het draait om het resultaat.

Vanwege haar 100-jarig bestaan, organiseerde diervoederbedrijf De Heus een voetbaltoernooi voor alle bedrijven in Nederland die diervoeders produceren. De selectie van Fakkert Diervoeders is er in geslaagd om de cup naar Heino te halen.

Ook op het voetbalveld laat Fakkert Diervoeders zien dat het draait om het resultaat.

Toernooi

Het toernooi was perfect georganiseerd en 15 teams streden hard tegen elkaar om de fel begeerde cup. Fakkert Diervoeders stond na vijf wedstrijden in de finale. Hiervoor waren onder andere Agrifirm en Arkervaart verslagen. Ook ForFarmers, Booijink Veevoeders en De Heus wisten de finale niet te bereiken. In de finale trof Fakkert Diervoeders de multinational Hendrix-UTD. In een spannende finale waarin het team van Fakkert fanatiek werd toegejuicht door eigen, maar ook door supporters van collega bedrijven, was Fakkert de bovenliggende partij, maar het bleef 0-0.

Penalty’s

Tijdens de penalty’s bleek Fakkert Diervoeders te beschikken over stalen zenuwen, zodat de cup kon worden uitgereikt aan het meest efficiënte team, waarna het feest losbarstte. Na zes wedstrijden en een doelsaldo van twaalf voor en twee tegen, werd Fakkert Diervoeders de terechte kampioen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.