Uit het bedrijfsleven

Nieuwe Weda CCM dosificator

De nieuwe ronde dosificators van Weda hebben een verbetering ondergaan: voor beide maten is er nu een GFK dekking beschikbaar, die wordt bediend door een elektrisch hefmechanisme.

De nieuwe ronde dosificators van Weda Dammann & Westerkamp hebben een verbetering ondergaan: voor beide maten is er nu een GFK dekking beschikbaar, die wordt bediend door een elektrisch hefmechanisme. De deksel beschermt tegen regen water en verontreinigingen met onzuiverheden zoals bijvoorbeeld vogelpoep. De constructeurs hebben speciale inzetpanelen aan de grote 10-kubieke meter model toegevoegd voor nog meer stabiliteit.

Dubbel zwaard

De Weda ronde dosificator is uitgerust met een dubbel zwaard van gehard staal met een diameter van 1,65 m die de diervoeders reduceert tot kleine stukjes en vervolgens uitdoseerd. Op deze manier is het uitdoseringsvolume duidelijk hoger in vergelijking met enkele zwaarden, stelt Weda. “Door het speciale staal heeft het zwaard een langere levensduur, zelfs bij intensief gebruik.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.