Nieuws
Pearse Lyons en Laurent Beauvais

Alltech wordt de titelsponsor van de World Equestrian Game 2014 in Normandië. Dat hebben Laurent Beauvais, de voorzitter van de Basse-Normandië Regionale Raad en Normandië 2014 Organiserend Comité, en Pearse Lyons, de president van Alltech aangekondigd.

Pearse Lyons en Laurent Beauvais

Partnerschap

De FEI World Equestrian Game is een historisch partnerschap in de wereld van de paardensport en deze zevende editie zal officieel bekend worden als de Alltech FEI World Equestrian Games Normandië 2014.
“Alltech is trots om deze samenwerking met de World Equestrian Games voort te zetten “, aldus president en oprichter van Alltech, Lyons. “Deze wereldkampioenschappen van de hippische sport omvatten waar wij in geloven: passie, kwaliteit en prestaties. Alltech’s sponsoring van de paardensport brengt het merk Alltech tot leven en creëert waarde voor onze partners en genereert een sterke band met de eindgebruiker van onze producten. Frankrijk, en Normandië in het bijzonder, heeft een wereldwijde reputatie van uitmuntendheid in het fokken van paarden en is een strategische locatie voor ons bedrijf. Alltech is allang aanwezig in de agrarische sector in Frankrijk en we zijn blij en trots dit spectaculaire evenement in Normandië te mogen ondersteunen. Gezien de passie, die de mensen van Normandië hebben voor het paard, hopen we alles uit deze sponsoring te kunnen halen en de gemeenschap waarin we leven en werken te ondersteunen.”

Inzet

Alltech’s inzet voor nationale en internationale paardensport begon in 2006 toen de overeenkomst was getekend om de allereerste hoofdsponsor van de Alltech FEI World Equestrian Games te worden. Meer dan een half miljoen bezoekers en 63 deelnemende landen waren aanwezig tijdens de Alltech Games in 2010 in Kentucky, met nog eens 500 miljoen televisiekijkers over heel de wereld. Dit jaar viert Alltech Frankrijk, met kantoren in Parijs en Nantes, zijn 20ste verjaardag. Meer dan 900 ruiters en 850 paarden uit meer dan 60 landen zullen naar verwachting aanwezig zijn in Normandië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.