Nieuws

Elanco, de afdeling diergezondheid van Eli Lilly and Company (NYSE:LLY) heeft de overname van de afdeling Animal Health van Janssen Pharmaceutica afgerond.

Afdeling gezelschapsdieren

Door de overname kan Elanco in Europa met een uitgebreider pakket diergeneesmiddelen blijven groeien. Met Janssens portfolio, de nieuwe producten in ontwikkeling en haar mensen is het mogelijk om de klanten van Elanco een breder pallet aan producten en diensten te bieden.

Toegevoegde waarde

“De toevoeging van een sterk team in diergezondheid samen met een aantal hoog aangeschreven merken zal de uitvoering van de missie van Elanco, het leveren van een grotere toegevoegde waarde voor onze klanten, verder verstevigen”, aldus Jeff Simmons, algemeen directeur van Elanco. “Elanco blijft investeren in en haar committment vergroten voor diergezondheid door unieke groeimogelijkheden te creëren in een periode dat de meesten juist consolideren.”

Blijven leveren

Tot de verworven producten behoren onder andere Flubenol voor nematoden bij varkens en pluimvee en Vecoxan voor coccidiose infecties bij kalveren en lammeren. Elanco zal dit blijven leveren. De producten worden overeenkomstig dezelfde strenge voorschriften en kwaliteitseisen geproduceerd en de bestelprocedures blijven ongewijzigd.

1 reactie op “Elanco rondt overname Janssen Animal Health af

  1. Dr.Med.Vet. Claudine Van De Walle schreef:

    Sinds 1973 ontving ik jaarlijks een agenda van Janssen Pharmaceutica , Maar dit jaar NIHIL . Zijn jullie de dierenartsen vergeten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.

“Dankzij De Molenaar weet ik precies wat er in de branche speelt. En wat handig dat dat altijd en overal digitaal kan.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Niels Claassen het gemak van het online archief van De Molenaar. Gratis en exclusief voor abonnees.