Nieuws

Graaco krijgt GMP+ certificaat

Logistiek dienstverlener Graaco uit Coevorden heeft de GMP+ certificering behaald voor de nieuwe verpakkinginstallatie. Dat betekent dat de installatie van het bedrijf voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van afvullen, verpakken en de op- en overslag activiteiten voor zowel levensmiddelen als diervoeders.

Verbulker

In april van dit jaar heeft Graaco een verbulker in gebruik genomen, waarmee product in poedervorm vanuit big bag los kan worden verladen in silowagens. In september werd een verpakkingsinstallatie in gebruik genomen, waarmee poeders vanuit bulk en big bags kunnen worden verpakt naar kleinere eenheden zoals zakgoed van 25 kilo of 50 pounds.

Groei

Graaco beschikt in Coevorden over een terrein van 21 hectare met zes warehouses met een directe spooraansluiting op het Duitse en Nederlandse spoorwegnet. Het bedrijf ligt op een steenworp afstand van zowel de barge- als spoorterminal en verzorgt logistieke diensten zoals spoorvervoer, het vrijstellen, de douaneafwikkeling, het strippen van containers en het labelen en palletiseren van goederen. Het bedrijf is in september 2009 gestart en groeit sterk. De activiteiten van Graaco voldoen inmiddels aan ISO 9001-2008, HACCP en GMP+ eisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.