Nieuws

Lohmann Animal Health GmbH & Co KG heeft zijn vroegere distributeur Immuno-Vet Services CC gevestigd in Johannesburg (Zuid Afrika) overgenomen. Daarmee wil Lohmann Animal Health haar wereldwijde netwerk uitbreiden en de marktpositie op het Afrikaanse continent versterken.

Contract

Eind november ondertekenden Harry Mahieu, medeoprichter en vroegere hoofdaandeelhouder van Immuno-Vet, Bruno Kaesler, directeur van Lohmann, Dean Hewson en Wanda Viljoen het overnamecontract van het Zuid-Afrikaanse bedrijf. Op dit moment wordt een integratieproces voor de meer dan 50 werknemers uitgevoerd.

Doel

Beide bedrijven zullen naast elkaar bestaan als onafhankelijke economische actoren. Doel is een zo breed mogelijk portfolio van vaccins en toevoegmiddelen met succes te vermarkten.
Voor Thierry Vendrell, verkoopleider voor Zuid-Europa en Afrika bij Lohmann Animal Health en hoofd van de overnameproject, zijn de voordelen van de overname duidelijk: “Met de nieuwe dochteronderneming, bieden we een centrale spil voor onze activiteiten in Zuid-Afrika. Lohmann Animal Health versterkt haar aanwezigheid in Afrika en kan het bestaande marktaandeel uitbreiden. Onze klanten profiteren van snellere servicetijden en een verbreding van ons productportfolio.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.