Nieuws

Publicatie jaarplan NVWA 2012

Minister Edith Schippers (VWS) en staatssecretaris Henk Bleker (EL&I) hebben het jaarplan 2012van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) naar de Tweede Kamer gezonden. De NVWA geeft aan welke resultaten de organisatie wil boeken in 2012 op de terreinen van voedselveiligheid, veiligheid van consumentenproducten, diergezondheid, dierenwelzijn, plantgezondheid en natuurbehoud. Ook geeft de organisatie haar handhavingsvisie.

Bijstelling

De NVWA baseert de beoogde resultaten op een meerjarig kader dat jaarlijks in samenspraak met de beleidsdirecties van EL&I en VWS wordt bijgesteld. De resultaten voor het eerstvolgende jaar worden vastgelegd in een jaarplan. Het meerjarig kader omvat de vertaling van de beleidsdoelen naar handhavingdoelen en een concrete aanpak voor het eerstvolgende jaar. In samenspraak met de beleidsdirecties zijn deze werkterreinen ondergebracht in 23 subdomeinen.

Bijlage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.