Nieuws

Inschrijving De Molenaar Award geopend

De inschrijving voor De Molenaar Award 2012 is geopend.  De prijs wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. Kandidaten kunnen tot 2 juli worden aangemeld.

Wie wint in 2012?
De Molenaar Award is een initiatief van vakblad De Molenaar. De prijs wordt toegekend aan diegene die in de voorgaande twee jaren (2010 en 2011) een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkelingen in de graanverwerkende en/of diervoederindustrie in Nederland en/of België.

Voordragen
De Molenaar Award wordt toegekend aan een persoon. De persoonlijke invalshoek wordt gekoppeld aan aspecten, zoals ontwikkeling, organisatie, product, toepassing, project en innovatief karakter. Iedereen die werkzaam is in de grondstoffenhandel, graanverwerkende en/of diervoederindustrie kan een of meerdere kandidaten voor de prijs voordragen. Het betreft geen anonieme voordracht, maar de kandidaat zelf hoeft niet bij voorbaat in kennis te worden gesteld. Komt de kandidaat in aanmerking voor een nominatie, dan neemt de organisatie contact op met de gekozen persoon op. Kandidaten kunnen ook zichzelf aanmelden.

De vorige De Molenaar Award werd gewonnen door Yvan Dejaegher, directeur-generaal van Bemefa. Net als in 2010 zal de prijs worden uitgereikt tijdens een symposium. Dit vindt plaats in november 2012.

Meer informatie: demolenaar.nl/award2012

Kandidaat aanmelden? Klik hier voor het aanmeldformulier

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.