Nieuws

Ad Hectors neemt afscheid als Nevedi-voorzitter

Ad Loos is de nieuwe voorzitter van brancheorganisatie Nevedi. Hij volgt in deze functie Ad Hectors op.

Hectors was sinds 2004 lid van het Nevedi-bestuur en de laatste jaren vervulde hij de functie van voorzitter. Aan het eind van zijn officiele termijn, tekende hij – ondanks zijn pensioenering – nog een jaar bij in deze functie. Reden hiervoor was dat er nog geen opvolger was gevonden. Die is nu gevonden in de persoon van Ad Loos, algemeen directeur bij De Heus.

In zijn afscheidswoord gaf Hectors aan dat het terugkijkt op een heel plezierige periode als Nevedi-voorzitter. Vice-voorzitter Huub Fransen typeerde Hectors als een aimabel en integer persoon en gwaardeerd senior in de sector. “Hij heeft de voorzittersrol naar grote tevredenheid van alle leden vervult”, aldus Fransen.

Meer over de bestuurswissel in De Molenaar nr. 16. Een verslag van de Nevedi-jaarvergadering treft u aan in De Molenaar nr. 17 (Eindejaarsnummer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.