Nieuws

FeedValid is de nieuwe handelsnaam van Robi Droge Diervoeders, Covaco Feed Valorisation en NRG Nähr rund Rohstoffenveredelung. FeedValid is ontstaan door verregaande samenwerking tussen de drie gevestigde bedrijven die actief zijn in inkoop, productie en verkoop van gevaloriseerde producten op de Noord West Europese markt.

Meerwaarde

Het toevoegen van meerwaarde aan producten (valoriseren) staat centraal binnen FeedValid. FeedValid verwerkt op haar drie productielocaties naast restproducten uit de levensmiddelenindustrie ook grondstoffen als soya en raapschroot. Daarnaast beschikt het bedrijf over een netwerk aan op en overslaglocaties waardoor logistieke processen geoptimaliseerd worden. Ook zijn er bij haar productielocatie in Poederoijen mogelijkheden tot op en overslag en verpakking voor derden. “Samen waren Covaco, NRG en Robi Droge Diervoeders al in staat een brede range aan gevaloriseerde producten en diensten aan te bieden richting onze klanten. Maar om onze sterke positie in de toekomst te waarborgen en geschikt te maken voor verdere groei hebben wij er voor gekozen consistentie aan te brengen in een nieuwe naam en uitstraling”, aldus Kees van Gorp, algemeen directeur van FeedValid.

Range

Naar haar leveranciers binnen de foodindustrie biedt FeedValid een brede range aan oplossingen voor hygiënisch verzamelen, transporteren, registreren, opslaan en afvoeren van hun restproducten. “Samen met onze leveranciers en klanten zoeken we constant naar verbetering van onze producten en diensten, dit houdt ons scherp en verbetert onze marktpositie voor zowel inkoop als verkoop en dit unieke concept biedt meerwaarde voor zowel leverancier als afnemer”, aldus van Gorp.

FeedValid

FeedValid is actief in handel, verwerking en verkoop van restproducten vanuit de levensmiddelenindustrie en de verwerking, valorisering en verkoop van o.a. soja en raapschroot naar de (meng)voederindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem (NL). FeedValid is onderdeel van de Brokking Holding en heeft als zusterbedrijven Beuker en Triferto. Zij zijn actief in respectievelijk vochtrijke diervoeders en voeding voor planten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.