Nieuws

DSM rondt overname Tortuga af

DSM heeft de overname van het Braziliaanse diervoederbedrijf Tortuga afgerond. De totale overnamesom bedroeg ongeveer 440 miljoen euro. De overname werd in augustus 2012 aangekondigd. Tortuga is Braziliaans marktleider in organische spoorelementen voor diervoer en gezondheid, met een focus op vleesvee en melkkoeien. De overname versterkt de positie van DSM op het gebied van nutritionele supplementen en additieven voor herkauwers en de aanwezigheid in Brazilië. Tortuga heeft het hoofdkantoor in Sao Paulo en heeft ongeveer 1200 werknemers.

Integratie

Stephan Tanda, directielid: “De afronding van de overname van Tortuga is een grote stap in de implementatie van DSM’s voedingsstrategie. Onze aandacht gaat nu volledig uit naar een soepele integratie van Tortuga op een tijdige en efficiënte manier, met continuïteit en klanttevredenheid als prioriteit.” Een integratieteam met mensen van zowel DSM als Tortuga werken aan een goede manier om de integratie te laten plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.