Nieuws

De Heus Rusland opent prestarter fabriek

premix De Heus

De Heus Rusland opent in Lakinsk, Rusland, een speciale biggenprestarter-fabriek. De fabriek is tijdens de VIV Russia officieel geopend.

Pluimvee premixen

De nieuw geopende fabriek van De Heus in Lakinsk is op dezelfde locatie gevestigd als de premixfabriek Де Хёс van Koudijs MKorma. Deze premixfabrikant  heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld tot de marktleider in premixen in Rusland. Pluimveepremixen maken hiervan een relatief groot aandeel uit, mede door de onstuimige groei in de laatste jaren van de pluimveevleesproductie in Rusland.

Biggenprestarters

De Heus wil zich met name richten op de productie van prestarters voor biggen. De Heus verwacht dat met de lokale productie van hoog kwalitatieve biggenprestarters er nog meer ingangen en kansen zullen zijn bij de varkensbedrijven. “De varkenssector groeit hard in Rusland en de intentie is om ook daar een toonaangevende partner te zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.