Nieuws

Deze week is het eerste biologische voer uit de nieuwe Reudink-locatie in Lochem geleverd. Deze levering ging naar de familie Reimert, een gesloten biologisch varkensbedrijf in Dalmsholte. Met de omschakeling naar de locatie in Lochem beschikt Reudink over een moderne mengvoerfabriek met volop mogelijkheden voor groei en productontwikkeling.

Omschakeling

Nadat in mei de laatste levering regulier varkensvoer in de voormalige Hendrixfabriek in Lochem was geladen, is de fabriek de afgelopen maanden klaargemaakt voor haar nieuwe functie: de productie van biologisch mengvoer voor Reudink.

Productie van start

De fabriek is grondig gereinigd en er zijn een aantal aanpassingen op de technische installatie gepleegd. Nadat Skal de nieuwe Reudink-locatie goedgekeurd had voor de productie van biologisch voer, is op 1 juli de productie van start gegaan. Reudink hevelt gefaseerd de productie van in Wesel en Harreveld over naar Lochem.

Reurdink

Reudink, onderdeel van ForFarmers, is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in het produceren van biologische mengvoeders. Reudink begeleidt klanten bij het realiseren van een duurzaam rendement. Daarom investeert Reudink veel in kennisontwikkeling van haar adviseurs. Deze specialisten per diersoort zijn nauw betrokken bij de biologische sector.

1 reactie op “Reudink-locatie levert eerste biologische voer

 1. Bert van Heuven schreef:

  Fijn en leuk dat Reudink nog bestaat
  Ben er zo,n 30 jaar in dienst gekomen en er met veel plezier gewerkt
  Werk thans bij ABZ Diervoeding locatie Markelo
  Veel succes verder hou de naam Reudink in ere

  Groetjes Bert van Heuven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.