Nieuws

Pertorp versterkt additievendivisie

Perstorp heeft drie nieuwe collega’s op drie verschillende locaties aangesteld om de verkoop- en technische afdelingen te ondersteunen.

ProMyr silage-additieven

Gabriella Bragée is aangesteld tot productmanager voor ProMyr silage-additieven. Zij is verantwoordelijk voor de Zweedse export van deze producten en zal zich focussen op onderzoek en ontwikkeling van het productportfolio. John Zhao is benoemd tot technisch salesmanager in China voor Perstorp Performance Additives. Devendra Verma wordt verantwoordelijk voor de verkoop en technische ondersteuning in India.

Waardevol

“Wij zijn van mening dat we met de toevoeging van deze collega’s aan ons team een sterke positie hebben om de Aziatische markten verder te ontwikkelen”, zegt Marie Grönborg, businessunitmanager van Perstorp Performance Additives. “Met de toevoeging van Gabriella is onze productmanagementafdeling voor kuilvoer weer op volle sterkte en klaar om verder te gaan om onze markten voor inkuiladditieven buiten Zweden uit te breiden.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.