Nieuws

Yoram Knoop benoemd tot CEO ForFarmers

ForFarmers
ForFarmers-directeur Yoram Knoop stopt op 14 april 2022.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ForFarmers heeft tijdens haar bijeenkomst op 28 november 2013 Yoram Knoop benoemd als CEO van ForFarmers per 1 januari 2014. Hij volgt daarmee Bert-Jan Ruumpol op.

Ervaring

Yoram Knoop (44 jaar) heeft na zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam veel internationale bestuurservaring opgedaan bij verschillende bedrijven, onder andere bij Owens Corning, Quest International en de laatste jaren bij Cargill. Hier was hij algemeen directeur Premix & Nutrition EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Aspecten als internationale ervaring, ervaring met een low cost werkend bedrijf met kleine marges, zijn affiniteit met de agrarische sector en de kennis van de Europese mengvoersector waren van doorslaggevend belang voor de voordracht die de Raad van Commissarissen deed aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Actuele reportages helpen mij bij het zoeken naar nieuwe kansen in de markt.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Juul Jenneskens de voor abonnees gratis dossiers in de webshop van De Molenaar.