Nieuws

KSE verdubbelt omzet bijna

KSE Process Technology verdubbelt nagenoeg haar omzet in 2013 naar maar liefst 16 miljoen euro. Het Nederlandse bedrijf vierde ook haar 40-jarig jubileum in 2013 en tegelijkertijd het 80-jarig jubileum van haar Alfra-doseer- en weegsystemen en het 25-jarig jubileum van de PromasST-automatiseringssoftware.

Nummer één

“We zijn heel blij met de bedrijfsresultaten van 2013”, aldus René Smulders, commercieel directeur bij KSE. “Wij streven ernaar om de nummer één leverancier van doseer -en weegsystemen en automatiseringsoplossingen te worden voor voornamelijk de diervoederindustrie. We willen dit bereiken door ons te focussen op drie pijlers: kennis, service en expertise. Kennis van de procesindustrie, een uitstekende wereldwijde service en expertise in de productieprocessen.”

KSE Process Technology

KSE biedt een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.