Nieuws

Provimi presenteert Neopigg Go! testteam

Provimi, onderdeel van Cargill’s Animal Nutrition Business heeft tijdens de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij in Venray het NeopiggTM Go! testteam gepresenteerd. Het testteam, bestaande uit 50 varkenshouders uit Nederland en België, gaat de nieuwe biggenprestarter Neopigg Go! testen.

 Extra nutriënten

NeopiggTM Go! is gericht op maximale voeropname zowel vóór spenen als de eerste dagen ná spenen. Op deze manier hebben biggen, naast de zeugenmelk, extra nutriënten beschikbaar om uiteindelijk zwaarder gespeend en afgeleverd te worden.

 Ervaringen via website

Iedere varkenshouder uit het testteam ontvangt voldoende prestarter voor het voeren van 1000 biggen. Het testteam start vanaf medio maart en publiceert op regelmatige basis ervaringen en testresultaten via de campagne website www.neopigg-go.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.