Nieuws

Marek Kumprecht erelid Fefac

Tijdens de algemene vergadering van Fefac in Luik, is Marek Kumprecht benoemd tot erelid voor zijn uitzonderlijke toewijding om de regionale samenwerking in Centraal- en Oost-Europese landen uit te breiden ten behoeve van de Europese voerindustrie.

Hij overtuigde de Tsjechische voerindustrie om de eerste Fefac-lid te worden van de nieuwe EU-kandidaatslanden in 2000. Hij organiseerde een baanbrekende TAIEX/Fefac-workshop voor alle EU-kandidaatslanden in Praag in 2002, het begin van een serie van 15 bilaterale en regionale workshops over Europese voedselveiligheidswetgeving. Dit resulteerde in twaalf nationale diervoederverenigingen die zich bij Fefac aanmeldden (uit zowel EU-lidstaten, kandidaatslanden en buurlanden).

“Zijn onnavolgbaarij persoonlijke stijl combineert hoogst professionele ethiek en diplomatieke vaardigheden met een flinke dosis Tsjechische humor. Deze maken hem een perfecte ambassadeur, die Fefac helpt om het lidmaatschapslandschap opnieuw vorm te geven”, aldus Fefac.

Marek Kumprecht

Kumprecht heeft een Master of Science in Diervoeding en is werkzaam als sales en marketingmanager bij Koninklijke De Heus. Daarvoor was hij werkzaam als manageing director bij Afeed en Trouw Nutrition Biofaktory.

Hij is het 8e erelid sinds de oprichting van Fefac in 1959. Andere ereleden zijn Hubert Marek, Marcel van Belle, Carl Brenninkmeyer, André Namur, Franz-Jozef Juchem, Giordano Veronesi en Helen Raine.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.