Nieuws

Almex sluit zich aan bij Triott Group 

Almex uit Zutphen, producent van extruders en expanders, heeft zich aangesloten bij de Triott Group. Triott Group, moederbedrijf van Ottevanger Milling Engineers, Wynveen International, Inteqnion, TSC en PTN, verwerft per 1 juli 2014 een meerderheidsbelang in Almex.

Verder groeien

De directie van Almex, gevoerd door de broers Jaap en Robbert Veenendaal, ziet kansen om samen met de andere bedrijven binnen de Triott Group verder te groeien en haar afzetmarkt te vergroten. Het wereldwijde netwerk dat voor Almex ter beschikking komt biedt daartoe alle mogelijkheden, meldt het bedrijf in een persbericht.

Voor de Triott Group betekent het de zesde loot aan de stam die zich wereldwijd focust op het ontwerpen, leveren en inbedrijfstellen van installaties voor met name de diervoederindustrie. Door het zoeken van de maximale synergie met de andere zusterbedrijven zal de innovatiekracht verder toenemen en het aanbod van Almex nog completer worden. Bovendien brengt de samenwerking met Almex een aantal nieuwe markten en werkgebieden met zich mee voor de Triott Group.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.