Nieuws

Marcel Hakkaart vertrekt bij SFR

schothorst

Per 1 september 2014 vertrekt Marcel Hakkaart als algemeen directeur bij Schothorst Feed Research (SFR). Hakkaart is op 1 september 2006 in dienst getreden en heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het stroomlijnen van de organisatie en het meer marktgericht werken van Schothorst Feed Research. Onder zijn leiding heeft SFR zich verder ontwikkeld tot een mondiaal toonaangevend bedrijf op het terrein van kennis en onderzoek van diervoeding. Ook is de omzet sterk gegroeid en is SFR toenemend winstgevend geworden.

SFR

SFR is een gerenommeerd internationaal advies- en onderzoeksbedrijf dat zich met name richt op veevoedkundig en dierfysiologisch onderzoek, waarbij de voederwaardebepaling een belangrijk onderdeel is. Bijna de gehele Nederlandse mengvoedersector is klant bij SFR. Inmiddels wordt ruim 40% van de omzet in het buitenland behaald.

Over de opvolging van de heer Hakkaart doet SFR in een later stadium mededelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.