Nieuws

Laatste dag Rundvee Mechanisatie Vakdagen

Het is als vanouds druk en gezellig op de Rundvee Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. Drie dagen lang presenteren exposanten hier het laatste nieuws voor rundveehouders, akkerbouwbouwers en loonwerkers. Een goed georganiseerde all-in beurs, waar in de regel veel bezoekers op af komen.

Eerste beursdag rustig

De eerste beursdag was relatief rustig. Veel boeren waren aan het kuilen, verklaart Bertus Lenferink van Rumivar. De tweede beursdag was het echter gezellig en druk. “Regenachtig, dus een perfecte dag voor boeren om de beurs te bezoeken”. Bezoekers reisden in grote getale af naar deze vakbeurs om informatie op te doen, nieuws te vergaren, te praten en contacten te leggen onder het genot van een hapje en drankje.

Platform

Het onderhouden van relaties is voor veel voerleveranciers reden dat ze niet willen ontbreken op deze populaire agrarische vakbeurs.  Maar het is ook een belangrijk platform als het gaat om het presenteren van nieuwe producten.

Proti+

Bonda presenteert op de beurs het nieuwe bijproduct Proti+. Proti+ is een eiwit- en energierijk bijproduct. “Het is een vochtrijk mengvoer, dat de voordelen van bierbostel en tarwegistconcentraat combineert”, vertelt Martin Mulder van Bonda. “Met Proti+ kunnen veehouders arbeid en voerkosten besparen.”

proti+ bonda

Beurs

De beurs duurt nog tot 22.00 uur vanavond (30 oktober). Meer over de RMV leest u in De Molenaar nr. 16 die verschijnt op 21 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.