Nieuws

Overname AgriNutition door Barentz voltooid

1

AgriNutrition is overgenomen door de Barentz Groep.  Barentz is leverancier van grondstoffen voor diervoeders, grondstoffen voor de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. AgriNutrition is leverancier van grondstoffen en additieven voor diervoeders en voedingssuplementen voor vee. De overname volgt op de joint venture die Barentz en AgriNutrition in 2008 aangingen.

Benoemingen

De overname is ook het begin van het pensioen van oprichter en voormalig aandeelhouder Alfred Jansen, die wel als consultant betrokken blijft. Paul Verboeket is benoemd tot vice-president om leiding te geven aan alle Europese diervoederactiviteiten. Commercieel directeur Marcel Lagerwaard van AgriNutrition wordt verantwoordelijk voor alle handelsactiviteiten binnen de diervoedersector.

Oplossingen

Het combineren van AgriNutition en Barentz Animal Nutrition is onderdeel van de nieuwe strategie. “We zijn van oudsher sterk in het leveren van plantaardige eiwitten, koolhydraten en suikers aan de diervoederindustrie en we zullen onze positie versterken, samen met het portfolio van AgriNutrition .We zullen alle bekwaamheden van Barentz en AgriNutrition vertalen naar waardevolle oplossingen voor onze klanten,” zegt Verboeket over de overname.

1 reactie op “Overname AgriNutition door Barentz voltooid

  1. Jack Maesen schreef:

    Paul van harte gefeliciteerd met de overname en je benoeming tot vice-president, veel succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.