Nieuws

Veel afgelaste evenementen door vogelgriep

Door de recente uitbraak van de vogelgriep annuleren bedrijven verschillende evenementen. Zo last ForFarmers Hendrix deze week al haar activiteiten af waar veehouders bijeenkomen. Dit houdt onder andere in dat ForFarmers Hendrix niet op de Rundvee- en Mechanisatiedagen in Gorinchem aanwezig is en dat de Regiotaps in Oost-Nederland worden uitgesteld. Daarnaast zal zij niet aanwezig zijn op open dagen.

De Heus annuleert deelname aan grootschalige agrarische evenementen. In lijn hiermee heeft ook De Heus  voorzorgsmaatregelen getroffen om risico’s tot verdere verspreiding te reduceren. Dit heeft niet alleen betrekking op het vervoer van onze veevoeders, maar ook op diverse commerciële activiteiten die de komende week gepland staan. Naast het annuleren van een open dag, heeft De Heus eveneens besloten af te zien van deelname aan de Rundvee- en Mechanisatie Vakdagen.Ditzelfde geldt voor onze participatie aan het congres Gezonde melkveehouderij.

Ook Coppens diervoeding kondigde al de annulering van een open dag aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.