Nieuws

Uitbreiding Nutriad door nieuwe faciliteiten

Nutriad heeft aangekondigd om de activiteiten in Noord-Amerika uit te breiden door de bouw van nieuwe kantoren, laboratoria en een productie-complex in Hampshire. De uitbreiding zal het bedrijf in staat stellen om haar productie-activiteiten beter te coördineren met leveranciers. De uitbreiding versterkt de logistieke mogelijkheden van het bedrijf door de ondersteuning van de zes Nutriad-magazijnen die strategisch gelegen zijn in Canada, de Verenigde Staten en Mexico. De productie van de smakelijkheids- en spijsverteringsproducten zal worden gevestigd in Hampshire.

Nieuwe faciliteit

“De nieuwe faciliteit zal verbeterde mogelijkheden voor productie, innovatie en orderverwerking bieden”, stelt het bedrijf. “Het huidige managementteam wil haar collectieve ervaring, visie en kennis van de markt benutten voor het vergroten van onze voetafdruk in de additievenwereld”, stelt Keith Klanderman, voorzitter van Nutriad. Erik Visser, CEO van Nutriad International, verklaarde onlangs: “Nutriad voelt zich vastbesloten om zich in te zetten voor de Noord-Amerikaanse mark. We hebben de afgelopen decennia succes gehad, door in te spelen op de specifieke behoeften van de diervoederindustrie. Onze investeringen in nieuwe kantoor- en productieinstallaties is een logische stap voorwaarts.” Het plan van Nutriad is om in begin juni 2015 te verhuizen naar de productie en magazijn ruimtes en het nieuwe kantoor en laboratoria.

Nutriad

Nutriad is een operationele eenheid van Nutriad International. Nutriad levert producten en diensten aan meer dan tachtig landen via een eigen netwerk van eigen kantoren en distributeurs, ondersteund door laboratoria en vijf productiefaciliteiten verspreid over drie continenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.