Nieuws

DuynieBeuker en Jan Bakker gaan zelfstandig verder

Na een jaar gezamenlijk in de markt geopereerd te hebben, gaan DuynieBeuker en Jan Bakker ieder afzonderlijk hun bedrijven voortzetten. In oktober 2013 heeft DuynieBeuker de overname van veevoederactiviteiten van Jan Bakker aangekondigd. “Na een jaar gezamenlijk in de markt geopereerd te hebben, blijkt de synergie tussen onze beide bedrijven onvoldoende te zijn”, aldus de bedrijven. “Dit heeft ertoe geleid dat wij in 2015 ieder afzonderlijk van elkaar onze bedrijven voortzetten.”

Integratie periode

“Na een overname of fusie is er sprake van een integratie periode. Als blijkt dat het integratie proces niet leidt tot het beoogde synergie voordeel, getuigt het van kracht om de overname of fusie te heroverwegen”, aldus Jeroen Rossy, CCO Duynie Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.