Nieuws

De Heus genomineerd voor familiebedrijven Award

Foto: familieaward.nl

De Heus Voeders is genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2015. De Stichting Familie Onderneming reikt jaarlijks een award uit aan een Nederlands familiebedrijf.  De Heus is trots op de nominatie. “Als echt familiebedrijf hechten we veel waarde aan deze nominatie”, schrijft De Heus op hun website. “Uiteraard feliciteren we hierbij graag de andere genomineerden.”

Over de stichting

De Stichting Familie Onderneming werd opgericht in 2012 door ondernemer John Fentener van Vlissingen en heeft als doel om het Nederlandse familiebedrijf meer onder de aandacht te brengen. De Stichting looft jaarlijks de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend Nederlands familiebedrijf. KPMG verzorgt de onafhankelijke selectie van familiebedrijven op basis van 8 criteria en de randvoorwaarde dat de onderneming een écht familiebedrijf is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.