Nieuws

Cargill investeert in Zuid-Afrika

Door een stijgende vraag bij klanten in Zuid-Afrika, heeft Cargill een investering van 12,5 miljoen dollar gedaan in de premixfaciliteit in Pietermaritzburg, Zuid-Afrika. De uitbreiding betreft onder meer nieuwe apparatuur, technologie en middelen om de efficiëntie van de fabriek en productkwaliteit te verbeteren. De investering toont dat Cargill de voerproductie in het groeigebied Sub-Saharisch Afrika belangrijk vindt.

Laatste technologieën

De fabriek produceert vitamine- en mineralenpremixen en basismixen voor pluimvee-, herkauwers-, varkens- en petfoodproducenten in Sub-Saharisch Afrika. De producten worden onder de merknaam Provimi op de markt gebracht. De faciliteit combineert de laatste technologieen op het gebied van voedselveiligheid en productkwaliteit, inclusief automatische barcodescanning en dosering. Volgens Cargill biedt de faciliteit flexibiliteit en is het risico op kruisbesmetting tot een minimum gereduceerd.
Gudo Klein Gebbink, directeur van Cargill voor Provimi in Sub-Saharisch Afrika laat weten trots te zijn op de faciliteit, waarmee ze producten kunnen maken die aan de verwachtingen van de klanten voldoen. Naast een levensvatbaar bedrijf, wil Cargill de lokale gemeenschap ondersteunen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.