Nieuws
premix De Heus

De Heus is finalist voor de Familiebedrijven Award 2015. “Wij zijn bijzonder verheugd dat we gisteren het bericht kregen, samen met vier andere familiebedrijven, doorgedrongen te zijn tot de finale van de Familiebedrijven Award 2015”, aldus Koen de Heus . “Nu we eenmaal tot de finale zijn doorgedrongen, gaan we er alles aan doen om deze finale ook daadwerkelijk te winnen. Winnen is niet voor niets één van onze kernwaarden en pijlers.”

Familiebedrijf onder aandacht brengen

De award wordt uitgereikt door de Stichting Familie Onderneming, die in 2012 door John Fentener van Vlissingen werd opgericht. De stichting heeft als doel het Nederlandse familiebedrijf meer onder de aandacht te brengen. Jaarlijks looft de Stichting de Familiebedrijven Award uit aan een excellerend familiebedrijf.

Op 24 juni wordt de winnaar van de familiebedrijven Award 2015 bekend gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.