Nieuws

Nieuwe directeur SFR

De Raad van Commissarissen heeft Lieuwe Roosenschoon (56) benoemd tot algemeen directeur van Schothorst Feed Research. Roosenschoon is afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit Wageningen en heeft in eerdere functies ervaring  opgedaan als R&D-manager en op de gebieden van business development en commercie. Recent was hij sectormanager rundvee bij de GD. Deze functie houdt tevens de directievoering van de stichting De Schothorst in. Hier zijn de proefboerderijen ondergebracht. De heer Tijmensen, voorzitter van de RvC. “Wij verwachten dat met deze benoeming,  gezien de ervaring en persoonlijkheid van de heer Roosenschoon, de organisatie een verdere en nieuwe ontwikkeling zal doormaken”.

Roosenschoon: “Schothorst Feed Research heeft de potentie om haar positie in binnen- en buitenland te versterken en de bestaande goede reputatie uit te bouwen. Ik zal me daar graag voor inzetten”.

SFR

Schothorst Feed Research (SFR) is een onafhankelijk privaat kennis- en informatiecentrum voor diervoeding. SFR is gericht op het ontwikkelen en implementeren van nutritionele concepten voor de diervoederindustrie, die naast concurrerend ook maatschappelijk acceptabel zijn.

De Schothorst is al gedurende 80 jaren actief. Naast de activiteiten voor de Nederlandse mengvoederindustrie, is SFR in toenemende mate internationaal actief. Momenteel wordt 8% van de wereldveevoerproductie door klanten van SFR geproduceerd.  De activiteiten vinden plaats vanuit het hoofdkantoor en faciliteiten te Lelystad in Nederland.  Er zijn de laatste jaren grote investeringen gedaan in deze faciliteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.