Nieuws

Agrifirm en Nutrifeed bundelen krachten

Dier&Recht

Agrifirm Feed en Nutrifeed, onderdeel van FrieslandCampina Ingredients, hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met als doel om de ontwikkeling van innovaties op het gebied van jongveeopfok te versnellen. Uitgangspunt daarbij is om de melkveehouder nog beter met advies en innovatieve producten te ondersteunen bij de kalveropfok.

Beter bijstaan

Met het verdwijnen van het melkquotum staat de melkveehouderij voor de grote uitdaging om een balans te vinden tussen een gezonde economische bedrijfsvoering enerzijds en aspecten als een goede mineralenefficiëntie, diergezondheid en levensduur anderzijds. Door meer samen te werken kunnen de adviseurs en specialisten van Agrifirm en Nutrifeed de melkveehouder nog beter bijstaan met kennis en innovatieve producten en concepten op het gebied van jongveeopfok, melden de bedrijven in een persbericht.

 

Voorop daarbij staat de versnelde ontwikkeling van producten en concepten die bijdragen aan gezonde, productieve koeien en een duurzame ontwikkeling van de melkveehouderij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.