Nieuws

De Heus introduceert geschoond zeugenvoer

De Heus heeft een assortiment premium zeugen- en opfokvoeders ontwikkeld voor bedrijven met hoogproductieve zeugen. Het voer is gemaakt om talloze onzekere factoren uit te sluiten, zodat er constante en voorspelbare resultaten behaald kunnen worden, meldt De Heus.

Geschoond graan

Een van de belangrijkste aspecten van het premium voer is dat er uitsluitend geschoond graan gebruikt wordt. Voor dit schonen wordt gebruik gemaakt van een speciaal schoningsprocedé waarmee de hoeveelheid mycotoxinen aanzienlijk teruggebracht wordt. Door deze reductie in mycotoxinen moeten vage klachten worden voorkomen en de vruchtbaarheid worden verbeterd.

Het schonen zorgt er bovendien voor dat andere onregelmatigheden, zoals onkruidzaden en  zand niet in het voer komen.

Constante samenstelling

Voor het premium voer worden verder alleen vaste grondstoffen gebruikt en specifieke toevoegingen, waaronder een visolie-mix met omega-3-vetzuren voor een betere weerstand en Nutrifit voor een hogere opname van spoorelementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.