Nieuws

Nuscience opent fabriek in China

1

De Nuscience Group heeft een nieuwe fabriek geopend, in Tianjin, China. De nieuwe fabriek, met een productiecapaciteit van 10.000 ton per maand, vervangt de oude fabriek die Nuscience in 2000 verwierf in Centraal TEDA. Dankzij een investering van ongeveer 100 miljoen CNY (14,8 miljoen euro), zal het nieuwe fabrieksgebouw uitgerust zijn met de nieuwste state-of-the-art technologie en apparatuur.

Specialiteiten, premixen en concentraten

De Nuscience Group startte met de constructie van de nieuwe fabriek in West TEDA (Tianjin Economic-Technological Development Area) in mei 2014. Met de nieuwe fabriek wordt de productiecapaciteit verhoogd en worden er nieuwe productietechnieken toegevoegd om te beantwoorden aan de groeiende vraag van de markt in China. Alle specialiteiten kunnen in één fabriek geproduceerd worden (zoals voeding voor jonge dieren), naast premixen en concentraten.

China belangrijk

Voor de bouw werden zowel lokale als interne financiering gebruikt, waarvan een belangrijk deel eigen middelen waren. “Met deze investering toont Nuscience duidelijk aan klaar te zijn voor een verdere, sterke groei in China,” zegt Patrick Keereman, CEO van Nuscience Group. “China is één van de belangrijkste markten voor de Nuscience Group en de nieuwe fabriek zal de tweede grootste zijn binnen onze groep.”

Naast de fabriek in Tianjin, heeft de groep ook een tweede fabriek in Suzhou en een handelsonderneming in Shanghai.

1 reactie op “Nuscience opent fabriek in China

 1. Tony Go schreef:

  Att Patrick Keereman!

  …Wat vliegt de tijd sinds 1995!!…dat is alweer 20 jr geleden dat wij DKSH en Vitamex
  aan elkaar voorstelden over China project!
  Succes!
  Tony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.