Nieuws

In opdracht van de Europese Commissie ontwikkelt CEN/TC 327 ‘Animal feeding stuffs – Methods of sampling and analysis’ analysemethoden voor diervoeders. Er is een methode voor de bepaling van T-2 en HT-2- dioxines, Deoxynivalenol (DON) en Zearalenon (ZON) in diervoeders en mengvoer als concept gepubliceerd.

Indienen

De Nederlandse normcommissie ‘Diervoeder’ zal het commentaar op Ontwerp NEN-EN 16877 bespreken en, als het wordt overgenomen als Nederlands commentaar, indienen bij de Europese normcommissie CEN/TC 327 ‘Animal feeding stuffs: methods of sampling and analysis’. Dat heeft het NEN bekend gemaakt. Belanghebbenden kunnen commentaar indienen op het normontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.