Nieuws

Volac en Wilmar starten joint venture

versleping

Volac International Limited en Wilmar International Limited hebben de start aangekondigd van een joint venture, om de activiteiten op het gebied van veevoedingsvetten met toegevoegde waarde te ontwikkelen. Volgens de partijen zal de joint venture wereldwijd leider worden op het gebied van veevoedingsvetten, en zal de joint venture de melkveehouderij ondersteunen met de nutritionele kennis en door vermarketing van een uitgebreide range veevoedingsvetten onder de merknaam ‘Mega’. “Deze producten worden op een verantwoorde manier verkregen dankzij een duurzame aanpak en het maximaliseren van operationele efficiëntie”, aldus de samenwerkende partijen.

Duurzame veevoeding

“Volac gelooft dat verantwoord geproduceerde veevoedingsvetten in de toekomst een sleutelrol spelen in duurzame veevoeding en daarom breiden we onze activiteiten in vetten uit als onderdeel van onze bedrijfsstrategie. De joint venture met Wilmar zorgt voor duurzame en traceerbare vetingrediënten, die ons helpen om de productie van de veehouderij te verbeteren over markten in de hele wereld”, aldus David Neville, algemeen directeur van Volac Animal Nutrition. Volgens Napoleon Pefianco, algemeen directeur van Wilmar Europe Holdings, hebben Wilmar en Volac beiden de ambitie om voorop te lopen in duurzaamheid. “Via de joint venture gebruiken we onze gezamenlijke middelen om wereldwijd duurzame veevoedingsingrediënten te ontwikkelen en nemen we het voortouw in ethisch verantwoordelijk geproduceerde vetingrediënten”, aldus Pefianco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.