Nieuws

Novus presenteert ontwikkelingen tijdens ESPN

ophok

Novus International steunt de pluimveeindustrie en haar innovatieve werk door het 20e European Symposium on Poultry Nutrition (ESPN) te sponsoren. Het symposium zal in Praag plaatsvinden.

Symposium

De organisatoren verwachten meer dan 850 deelnemers. “ESPN geeft vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven de kans om van elkaar te leren, door onder andere het bespreken van belangrijke onderwerpen in het desbetreffende vakgebied”, stelt Novus. Novus zal de laatste ontwikkelingen in pluimveevoeding presenteren met diverse onderzoeksposters. Daarnaast zal Novus een lunch symposium organiseren. Laura Star, onderzoeker bij Schothorst Feed Research, zal een presentatie houden over milieubeperkingen bij pluimvee met betrekking tot verschillende mineralen.

Milieu

Novus stelt dat het noodzakelijk is om het milieu te beschermen. “Wij investeren in technologie die ons helpt om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten”, stelt Uwe Ranft, algemeen manager van Europa en het Midden-Oosten. “Onze Mintrex gechelateerde sporenelementen optimaliseren de voeding en verbeteren de gezondheid en de prestaties van dieren”, stelt Ranft. “Door het gebruik van Mintrex worden, onder andere, minder mineralen uitgescheiden. Dit biedt producenten de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu”, aldus Ranft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.