Nieuws

Nutreco opent nieuwe fabriek in Indonesië

nuterra

Nutreco blijft groeien met de opening van een nieuwe fabriek in Oost-Java, Indonesië en investeert in verbeteringen van haar fabriek in Hunan, China. Met de investering van 15 miljoen zal een grotere productiecapaciteit van premixen, mineralen en diervoeding voor jongvee worden gerealiseerd. Dit stelt Nutreco en haar activiteiten van Trouw Nutrition in staat om haar positie in de regio verder te versterken.

Nieuwe fabriek

De nieuwe fabriek in Oost-Java is Nutreco’s tweede fabriek in Indonesië en haar vijfde in Azië. De fabriek beschikt over een capaciteit van 12.000 ton en er zullen 20 mensen in dienst zijn. Met de opening van deze fabriek kan Trouw Nutrition onder andere Indonesische boeren beter van dienst zijn. De fabriek in Hunan werd oorspronkelijk in 1999 gebouwd en is in eerste instantie gebouwd voor de productie van mengvoeders. De fabriek is opgewaardeerd voor de productie van premixen, mineralen en voor de productie voor diervoeding voor jongvee, om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. De fabriek in Hunan heeft een capaciteit van 75.000 ton en heeft circa 200 mensen in dienst. Eerder dit jaar opende Nutreco ook een fabriek in Vietnam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.