Nieuws

De Hoop Mengvoeders presenteert nieuwe en aangescherpte voeders tijdens de Landbouw Intensieve Veehouderij in Hardenberg, zowel voor legpluimveehouders, vermeerderaars als vleeskuikenhouders.

Omnis-voerprogramma

Het Omnis-voerprogramma voor onbehandelde leghennen zal in Hardenberg officieel worden geïntroduceerd. Dit legprogramma heeft De Hoop ontwikkeld om pikgedrag en kannibalisme bij hennen met intacte snavels te voorkomen. Daarnaast zal De Hoop het nieuwe Comfort-foktoomprogramma presenteren. “Tijdens de beurs kunnen vermeerderaars kennis nemen van de eerste resultaten en ervaringen in de praktijk. Door de samenstelling zorgt het voer voor een verzadigd gevoel. Het resultaat hiervan is minder stress, meer rust en geringe uitval”, stelt De Hoop.

Excellent-programma

Het Groei Excellent-programma zal De Hoop ook tijdens de LIV in Hardenberg presenteren. Afgelopen zomer heeft De Hoop het Groei Excellent-programma voor het reguliere vleeskuikensegment aangescherpt. “Door de vernieuwingen zijn de technische resultaten verbeterd”, stelt De Hoop. “Dit levert een verbetering van de voederconversie op.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.