Nieuws

Melkpoeder voor onbeperkte verstrekking

Dier&Recht

Agrifirm Feed en Nutrifeed introduceren de nieuwe melkpoeder Kalvolac Unlimited, wat speciaal ontwikkeld is voor een onbeperkte melkverstrekking. Het uitgangspunt daarbij is om melkveehouders te ondersteunen duurzaam te produceren met minder jongvee, zo stellen de samenwerkende partijen.

Effectief

“Kalvolac Unlimited is het eerste resultaat tussen onze samenwerking”, stellen de partijen. “Kalvolac Unlimited is specifiek ontwikkeld om kalveren effectiever op te fokken en om het genetisch potentieel optimaal te gebruiken.” Volgens Agrifirm Feed en Nutrifeed wordt de behoefte van het kalf met de nieuwe melkpoeder gedekt en sluit het daarnaast aan bij het natuurlijke drinkgedrag. “De verhoogde opname zorgt voor een betere ontwikkeling van het kalf”, aldus de bedrijven. Volgens de bedrijven is het product gebaseerd op eigen FrieslandCampina ledenmelk en bevat het 100 procent zuiveleiwitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.