Nieuws

ForFarmers introduceert Univit Transitie

ForFarmers introduceert een nieuw mineralenmengsel voor droogstaande koeien: Univit Transitie. “Univit Transitie is een compleet en geconcentreerd mineralenmengsel voor de droogstaande koeien”, stelt het bedrijf. ForFarmers ontwikkelde het mineralenmengsel voor veehouders die geen transitievoeders (kunnen) voeren. “Hiermee voorzien zij de droogstaande koeien in één keer van de extra mineralen, vitaminen en spoorelementen die ook in transitievoer zitten.”

Ingrediënten

Het nieuwe mineralenmengsel bevat ingrediënten die zorgen voor een maximale ondersteuning van de gezondheid van de koe en haar nog ongeboren kalf, stelt het bedrijf. In het mineralenmengsel zitten organisch gebonden spoorelementen, die de weerstand ondersteunen. “Het mengsel bevat daarnaast choline”, weet ForFarmers. “Hierdoor wordt het risico op slepende melkziekte verminderd.” Ook heeft het bedrijf bètacaroteen toegevoegd voor een betere biestkwaliteit en ondersteuning van de vruchtbaarheid in de nieuwe lactatie. Ook vitamine A, D en E zijn toegevoegd. “Wij adviseren 150 gram per dier per dag, gedurende de hele droogstand te voeren”, stelt het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.