Nieuws

BronchActive voor gezonde luchtwegen

Dier&Recht

Ecostyle introduceert BronchActive voor gezonde luchtwegen bij kalveren. BronchActive is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor kalveren. “Het wordt inmiddels ruim vijf jaar succesvol in de vleeskalversector ingezet”, weet het bedrijf.

Etherische oliën

In het najaar kunnen bij kalveren opstartproblemen of problemen met de luchtwegen ontstaan, weet Ecostyle. “Dit product ondersteunt de gezonde functie van de luchtwegen en wekt de eetlust op, waardoor kalveren vanaf de eerste melkvoeding goed blijven drinken.” BronchActive bevat biologische actieve stoffen uit etherische oliën. “Etherische oliën ondersteunen een gezonde functie van de luchtwegen, reguleert de spijsvertering, stimuleert de stofwisseling en wekt eetlust op”, stelt het bedrijf. Volgens Ecostyle kenmerken etherische oliën zich door hun ‘vluchtige’ karakter, waardoor werkzame componenten snel door het maagdarmkanaal kunnen verspreiden. “Het product kan ook preventief worden ingezet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lezersonderzoek

 

Voorziet De Molenaar voldoende in uw informatiebehoefte?

Zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Geef uw mening en maak kans op een dashcam.