Nieuws

Palital Feed Additives breidt uit

Palital Feed Additives gaat de productie en het kantoor uitbreiden. De reden hiervoor is dat de afzet toeneemt en de productiecapaciteit daarbij omhoog gaat. Het bedrijf groeit door toevoeging van het naastgelegen bedrijfspand, stelt de onderneming.

Productiecapaciteit

“Vanwege de toenemende vraag naar de butyraatconcepten is de productiecapaciteit vergroot”, aldus het bedrijf. Met de plaatsing van een extra reactor in de fabriek te Velddriel, wordt de productiecapaciteit van de butyraat-producten verdubbeld. Palital opereert vanuit het nieuwe verkoopkantoor, waar ook extra opslag- en magazijnruimte is gevestigd. “De productie blijft plaatsvinden op oorspronkelijke adres en heeft nu meer effectieve ruimte tot haar beschikking”, stellen zij.

Personeel

Naast de uitbreidingen heeft het bedrijf ook geïnvesteerd in personeel. “Onlangs zijn zowel verkoopbinnendienst en verkoopbuitendienst uitgebreid, als ook de nutritionele staf.  Ook op de afdeling customer service is de bezetting versterkt.We kunnen trots zijn op Palital. In zes jaar tijd, is ons bedrijf uitgegroeid tot een gekende en vertrouwde naam op het gebied van butyraat. We verkopen inmiddels op vijf continenten”, aldus Managing Director Henry van den Bighelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.