Nieuws

Kemin bouwt faciliteit in Rusland

Kemin heeft een nieuwe dochteronderneming opgericht in Rusland: Kemin Industries, met hoofdvestiging en de belangrijke economische regio Lipetsk. Het plan is om daar een faciliteit te bouwen voor productie, administratie, met daarbij een laboratorium en opslagfaciliteit. De investering maakt deel uit van het vijfjarige uitbreidingsplan van Kemin, waarin investeringen in Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten centraal staan.

Specialty feed ingredients

De start van de bouw is gepland voor begin 2016. De nieuwe faciliteit zal naar verwachting in de lente van 2017 klaar zijn. Kemin heeft dan de capaciteit om specialty feed ingredients te produceren, inclusief extra ruimte om nieuwe productielijnen en voeroplossingen in de toekomst mogelijk te maken.

Rusland

Kemin doet zaken in 90 landen en verkoopt al twintig jaar ingrediënten naar Rusland. “Rusland is een van de grootste diervoedermarkten in Europa, waar 25 miljoen ton voer per jaar wordt geproduceerd”, aldus John Springate, vice-president Technology Acquisition. “Lokale productie zal de levertijd verkorten en verzekert de lokale beschikbaarheid van hoogkwalitatieve voeringrediënten en verbetert de samenwerking tussen onze wetenschappers en klanten in Rusland, wat waarschijnlijk resulteert in nieuwe producten specifiek voor de Russische markt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.