Nieuws

Probiotische gist verbetert voerinname zeugen

pig data

Resultaten van een meta-analyse laten bij zeugen zeugen die S. cerevisiae boulardii CNCM I-1079 krijgen bijgevoerd een hogere voerinname zien. De resultaten zullen worden gepresenteerd tijdens de International Processing and Production Expo (IPPE) in Atlanta, op 26 januari.

Microbiota

De meta-analyse toont de resultaten van tien commerciele proeven in Europa en Noord-America. De gesupplementeerde zeugen laten tijdens de lactatie een hogere voeropname zijn. “Deze meta-analyse is uitgevoerd om het effect van levende gisten op de voerinname van zeugen tijdens lactatie te evalueren”, aldus Eric Chevaux, Applied R&D Manager bij Lallemand Animal Nutrition. “Saccharomyces cervisiae boulardii CNCM I-1079 helpt om de voerinname te verbeteren doordat de microbiota van het verteringssysteem in balans wordt gebracht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.