Nieuws

Twee nieuwe premixfabrieken voor De Heus

De Heus breidt het portfolio aan premixen uit. Met de realisatie van twee nieuwe fabrieken in Nederland en Polen speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar premixen en concentraten. “De uitbreiding geeft De Heus de mogelijkheid om een volledig aanbod aan nutritionele oplossingen te produceren, zowel op het gebied van compleet voer, concentraten en premixen”, stelt het bedrijf in een persbericht.

Modern

Volgens De Heus groeit de vraag naar gespecialiseerde nutritionele oplossingen. Door de bouw van de nieuwe fabrieken is De Heus beter in staat om op maat gemaakte voeroplossingen te bieden. De nieuwe fabrieken in Nederland en Polen zijn ontworpen naar de nieuwste inzichten en maken gebruik van de meest geavanceerde technieken om zo een maximale flexibiliteit in de productie mogelijk te maken.

De nieuwe fabrieken zijn gebouwd op hetzelfde terrein als de fabrieken voor compleet diervoer en de laboratoria van De Heus. “Door de faciliteiten bij elkaar te zetten, kan De Heus de kwaliteit van de microingredienten in de premixen continu en kritisch monitoren. Daarnaast kan de kwaliteit van het gereedproduct beter worden gecontroleerd.”

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.