Nieuws

AgruniekRijnvallei draagt aandelen over

Na een voorzitterstermijn van acht jaar nam Johan Huitink afscheid van de leden.

Tijdens de Algemene Vergadering hebben de leden van AgruniekRijnvallei (AR) de jaarrekening 2015 vastgesteld. In het resultaat is rekening gehouden met een nog uit te betalen prijsreductie van 1,2 miljoen euro. De leden stemden in met de beëindiging van het 65%-belang in Ovogenetics, de vennootschap waarin de activiteiten van Verbeek zijn ondergebracht, en de overgang van  de aandelen in Verbeek. Ook werd afscheid genomen van de voorzitter van het bestuur Johan Huitink.

Afscheid

Na een voorzitterstermijn van acht jaar nam Johan Huitink afscheid van de leden. Vicevoorzitter Menso Tijssen en algemeen directeur Martin Grift spraken grote waardering uit  voor zijn inzet voor AR. Tijdens de vergadering werd ook afscheid genomen van bestuurslid  Riny Jochemsen. Ook zij werd bedankt voor zijn enthousiaste inbreng in de coöperatie. De leden kozen Melanda Bouw-Mulderij, Herry Kok en Koen Dorresteijn als nieuwe bestuursleden.

Zie verder:
Negatief resultaat AgruniekRijnvallei door Verbeek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.