Nieuws

Fefac-visie 2030 aangenomen

Alexander Doring

Bij de Raadsvergadering van Fefac, gehouden na het Fefac-congres in Antalya, hebben de gedelegeerden de Fefac 2030-visie op de diervoederindustrie aangenomen. De visie beschrijft de rol van de diervoederindustrie als een kennisgedragen, vaardige en betrouwbare partner in een duurzame, competitieve Europese veehouderijsector. Fefac zal de peilers presenteren tijdens de eerste gezamenlijke conferentie van Fefac en Fefana ‘Innovation in Animal Nutrition’ die op 9 juni 2016 wordt gehouden in Brussel.

Fefac roept Europese beleidsmakers op om de regelgeving zodanig aan te passen dat de food- en feedsector sneller kunnen innoveren, om zo in te spelen op maatschappelijke uitdagingen, waaronder klimaatveranderingen, een groeiende vraag naar voedsel- en voederveiligheid en een beter dierwelzijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.