Nieuws

Zinpro viert 45-jarig bestaan

Zinpro Corporation viert dat ze al 45 jaar bijdragen aan de dierprestaties en -gezondheid via hun mineralen en oplossingen. “We groeien gestaag, doordat we een pionier zijn op het gebied van research & development van onze Performance Minerals, onze unieke spoorelementen en door de kwaliteit van onze mensen en producten”, aldus Bill Scrimgeour, directeur en COO bij Zinpro. “Daarnaast groeien we omdat we voordeel realiseren voor onze klanten, de industrie en de dieren.”

Gezondheid en prestaties

Het bedrijf is opgericht op 18 mei 1971, door Dean en Mary Anderson, met de gedachte om bij dieren te zorgen voor een gezond en productief leven. Vandaag de dag willen ze de diergezondheid en prestaties van dieren verbeteren om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Hieraan ligt veel onderzoek ten grondslag. Dit onderzoek heeft aangetoond dat de Zinpro Performance Minerals helpen bij het verbeteren van onder meer klauwgezondheid, voederconversie, groei, melkproductie, reproductie en immuunfuncties. “We verbeteren de diergezondheid van binnenuit”, aldus Scrimgeour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.